Noi facilitati pentru controlul accesului in retea, o mai buna monitorizare, rapoarte detaliate, posibilitatea cuplarii de camere foto automate.
Dupa terminarea cu succes a primei etape din complexul proiect, UAT a apelat tot la serviciile noastre pentru ...
Portalul oficial al unicului distribuitor autorizat Valvoline din tara noastra.
Site-ul oficial al lantului de spalatorii auto "BEST WASH" din care se vor putea face rezervari on-line pentru rampe.
Solutii Software Echipa noastra are experienta in dezvoltarea software pe orice platforma, arhitecturi complexe de sisteme IT ...
Divizia Web Fiecare proiect este pentru specialistii nostrii o provocare, iar munca depusa a fost pe deplin recompensata ...
Divizia Hardware Suport, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, instruire operatori si intretinere ...
Divizia Securitate Desi inca in faza de inceput la noi, sistemele de control al accesului cu cartela si-au dovedit deja utilitatea...
Divizia Design si Identitate Serviciile de Corporate Identity pot include servicii cum ar fi design logo, design papetarie, hârtii cu antet, carti de vizita...
Consistenta în site-uri
Data viitoare când cititi un ziar sau o revista, uitati-va atent la prima pagina sau la coperta. Apoi uitati-va prin fiecare sectiune...
Crearea continutului - Cum să eviti Efectul Hamlet
Estetica site-ului este foarte importanta, iar imaginea si design-ul sunt primele lucruri care sunt înregistrate în mintea consumatorilor.
Ucigând cel mai mare mit al design-ului web
Se poate ca toti cei care cred ca utilizatorii online sunt niste idioti lipsiti de creier, fara nici o alta activitate, sa ridice mâna sus?

Divizia de design si identitate poate adauga valoare organizatiei dumneavoastra ajutându-va sa creati un Corporate Identity care este recognoscibil imediat si comunica esenta mesajului dumneavoastra.

Înainte de a trece la lucru noi va ascultam parerile pentru a va întelege nevoile de marketing. Apoi începem procesul de design, rezultând expresia efectiva a scopurilor dumneavoastra, personalitatea si filozofia companiei. Integram aceasta identitate în toate materialele companiei si în materialele de marketing. Corporate Identity-ul nou sau "renovat" va atrage consumatorii catre produsul sau serviciul dumneavoastra, departajându-va clar de competitori. Comunica un mesaj clar si mareste vânzarile. Daca aveti deja un logo, se poate lucra cu acesta pentru a rearanja materialele colaterale sau pentru a crea un nou Corporate Identity.

Indiferent daca domeniul în care activati este tehnologia informatiei, imobilar, sanatate, turism sau comert o agentie va poate ajuta sa va diferentiati de competitie. Noi ne ocupam de comunicarea mesajului dumneavoastra atât B2B cât si B2C pentru a accentua idea pe care doriti sa o promovati. Serviciile agentiei includ, de regula, toate elementele design-ului de Corporate Identity, incluzând:

  • consultanta de piata
  • design de logo
  • dezvoltare Web si Intranet
  • marketing pentru site-ul Web
  • campanii publicitare si dezvoltarea de materiale promotionale pentru a reprezenta Corporate Identity-ul dumneavoastra.

Ce este Corporate Identity?


Un Corporate Identity simplu si clar comunicat este o unealta esentiala în planul dumneavoastra de marketing. El transmite audientei despre cine sunteti, ce faceti si cum realizati acest lucru. Un Corporate Identity bun transmite mesajul cheie al companiei dumneavoastra.

În nici un moment claritatea comunicarii nu este mai importanta decât în timpul procesului de design al Corporate Identity-ului. Gândirea lucida si expertiza conteaza foarte mult când este introdus un brand nou sau unul existent este revitalizat. Succesul necesita un mesaj atragator care sa va departajeze de competitie si sa impuna respect si recunoastere. Design-ul clar si comunicarea identitatii dumneavoastra vizuale usureaza întelegerea si acceptarea de catre piata a mesajului dumneavoastra. Gestionat bine, un Corporate Identity poate deveni ce mai pretioasa valoare a unei companii. Aceasta este adevarat mai ales pentru companiile de servicii. Procesul de design al Corporate Identity implica o metodologie care încorporeaza toate elementele cheie esentiale pentru dezvoltarea unui nume de brand eficient, cum ar fi alegerea vocabularului în redactarea documentelor sau în marketing, alegerea numelor, testarea numelor si identitatii pe pietele tinta si multe altele. De asemenea se pot include în Corporate Identity si strategii de servicii, produse, moto si de nomenclatura.

Construirea unui brand pentru Corporate Identity este esential pentru recunoasterea pe piata. Trebuie sa va dezvoltati o identitate care sa fie consistenta si recognoscibila. Logo-ul, culorile, font-urile si impresia generala a Corporate Identity-ului trebuie sa fie definite clar înainte de lansarea oficiala a companiei sau a produsului. Corporate Identity-ul trebuie sa fie consistent si uniform în toate locurile publice cum ar fi elementele de semnalizare (signaletica), uniforme, vehicule, publicitate stradala, materiale tiparite, alb-negru, media color, TV etc. Cel mai eficient Corporate Identity devine un simbol al companiei dumneavoastra si demonstreaza atentia pentru detaliu si profesionalism. În afacerile cu servicii, el este evidenta tangibila a calitatii companiei, exprima abordarea companiei asupra afacerii, valorile si cultura sa. Reflecta calitatea produselor si serviciilor, strategiile de marketing, strategiile de comunicare si mediul de lucru.

Branding-ul Corporate Identity va diferentiaza de competitori si defineste comunicarea de companie în toate media si pe toate pietele. Serviciile de Corporate Identity se bazeaza pe cercetarea audientei, elemente demograficele audientei tinta, centre de interes, obiective de brand si corporate. Serviciile de Corporate Identity pot include servicii cum ar fi design logo, design papetarie, hârtii cu antet, carti de vizita, header-e de fax, modele de documente.

Odata creat un Corporate Identity, trebuie sa îl si întretineti. Corporate Identity-ul este întretinut prin consistenta stilului. Agentia va va crea un manual de stil care sa includa specificatiile pentru logo în toate configuratiile sale, font-urile folosite, culori si specificatii pentru hârtie.

Totul este facut pentru a va ajuta în implementarea cât mai facila si mai clara a identitatii pentru a comunica mesajul dumneavoastra catre piata.

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii