Noi facilitati pentru controlul accesului in retea, o mai buna monitorizare, rapoarte detaliate, posibilitatea cuplarii de camere foto automate.
Dupa terminarea cu succes a primei etape din complexul proiect, UAT a apelat tot la serviciile noastre pentru ...
Portalul oficial al unicului distribuitor autorizat Valvoline din tara noastra.
Site-ul oficial al lantului de spalatorii auto "BEST WASH" din care se vor putea face rezervari on-line pentru rampe.
Solutii Software Echipa noastra are experienta in dezvoltarea software pe orice platforma, arhitecturi complexe de sisteme IT ...
Divizia Web Fiecare proiect este pentru specialistii nostrii o provocare, iar munca depusa a fost pe deplin recompensata ...
Divizia Hardware Suport, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, instruire operatori si intretinere ...
Divizia Securitate Desi inca in faza de inceput la noi, sistemele de control al accesului cu cartela si-au dovedit deja utilitatea...
Divizia Design si Identitate Serviciile de Corporate Identity pot include servicii cum ar fi design logo, design papetarie, hârtii cu antet, carti de vizita...
Consistenta în site-uri
Data viitoare când cititi un ziar sau o revista, uitati-va atent la prima pagina sau la coperta. Apoi uitati-va prin fiecare sectiune...
Crearea continutului - Cum să eviti Efectul Hamlet
Estetica site-ului este foarte importanta, iar imaginea si design-ul sunt primele lucruri care sunt înregistrate în mintea consumatorilor.
Ucigând cel mai mare mit al design-ului web
Se poate ca toti cei care cred ca utilizatorii online sunt niste idioti lipsiti de creier, fara nici o alta activitate, sa ridice mâna sus?

In experienta media de astazi, ideile noi si indraznete sunt esentiale pentru gandirea creativa a unei populatii in plina dezvoltare ce tinde catre tot mai sofisticat.

Traim intr-o lume vasta, plina de tehnoligii noi, ce poate fi cucerita doar prin miscarea inteleapta a intelectului si prin stimularea corespunzatoare a emotiilor. Misiunea noastra este aceea a unor impresii durabile, si la computersolutions stim ca cea mai mare capacitate se gaseste dincolo de granitele creativitatii.

ComputerSolutions Romania este un partener de afaceri care te poate duce de la viziune la realitate in mod rapid si eficient. Specialistii nostri folosesc metode si tehnica de ultima ora, implementand produse de calitate in cel mai scurt timp posibil. Modul nostru de abordare este flexibil, permitandu-ne sa ne adaptam cerintelor dumneavoastra, transferand cunostinte si tehnologie, oferind astfel rezultate exceptionale.

Fiecare proiect este pentru specialistii nostrii o provocare, iar munca depusa a fost pe deplin recompensata de aprecierile pozitive primite de la clientii nostri. Urmare a acestor reusite, incepand cu 2003, ComputerSolutions Romania are o oferta mult mai larga gama de servicii si produse care sa asigure o acoperire cat mai mare a nevoilor din domeniul I.T.


Site-uri de prezentare si site-uri corporate


ComputerSolutions realizeaza site-uri care sunt atractive, se incarca rapid si servesc precis scopurilor de marketing ale companiei dumneavoastra. Atunci cand va cream site-ul luam in considerare:

  1. clientii dumneavoastra
  2. piata pe care doriti sa va promovati
  3. obiectivele pe care trebuie sa le indeplineasca site-ul
  4. concurenta dumneavoastra si
  5. imaginea dumneavoastra.

Pentru noi designul nu inseamna doar aspectul grafic al site-ului, ci si modul in care acesta isi serveste audienta. Daca vizitatorii site-ului dumneavoastra nu pot gasi cu usurinta ceea ce cauta, pentru noi site-ul nu este un succes.

B2C (Business to Consumer)

Aveti nevoie de un magazin virtual? Va oferim o varietate de solutii incepand de la cataloage simple de prezentare a produselor dvs. pana la integrarea facilitatilor avansate cum ar fi: procesarea platilor online, administrarea de stocuri si urmarirea comenzilor. Va putem ajuta sa creati mall-uri virtuale unde un numar mare de magazine isi pot vinde marfa online. In plus putem integra servicii de merchant account, certificate digitale si modalitati diferite de livrare a produselor.

Comertul electronic sau comertul virtual este o metoda de vanzare prin Internet si se realizeaza prin intermediul asa numitelor magazine electronice sau virtuale.

Ele nu sunt altceva decat un site web care permite clientului sa lanseze o comanda (si eventual sa plateasca prin intermediul unei carti de credit) care apoi este prelucrata de detinatorul magazinului. Articolele comandate sunt livrate catre client prin posta sau prin intermediul propriului sistem de livrare.

Este practic cea mai ieftina metoda de a vinde! Nu aveti nevoie de magazine costisitoare, nu trebuie sa platiti o multime de salarii!

Un magazin electronic realizat de noi va costa mai putin decat o taraba la marginea orasului!


Cataloage online

Deschis zi si noapte magazinul virtual iti poate face cunoscute si vinde produsele continuu.

Intregul tau catalog online, disponibil in orice moment pentru cumpararea instantanee a oricarui produs.

Un numar nelimitat de clienti pot vedea si rasfoi cataloagele tale in orice moment ...

... pot vedea imagini ale produselor, face cautari dupa orice categorie si organiza cumparaturile cu un cos de cumparaturi virtual.


Kiturile de comert electronic sunt adaptate situatiei mecanismului financiar romanesc, care avantajeaza la ora actuala sistemul de vanzari on-line cu plata la livrare.

Garantarea securitatii tranzactiilor pe internet prin folosirea banilor electronici va propulsa comertul electronic national spre un nou nivel.
 
Portaluri/Vortaluri Informationale

Putem construi pentru dumneavoastra portaluri informationale capabile sa adune audienta tinta a organizatiei dumneavoastra si sa o puna la dispozitia dumneavoastra prin instrumente de marketing functionale 24 de ore pe zi. Aceste instrumente vor livra informatiile de care utilizatorii dumneavoastra au nevoie, iar dumneavoastra va vor livra toate informatiile pe care doriti sa le stiti despre actualii sau potentialii clienti. Putem crea comunitati online folosind forumuri de discutii, sondaje, formulare si alte componente.

Optimizarea pentru motoarele de cautare

Motoarele de cautare sunt principala sursa de trafic pe Internet. Zilnic milioane de utilizatori folosesc aceste instrumente pentru a gasi informatiile de care au nevoie. Toti acesti utilizatori sunt potentiali clienti ai afacerii dumneavoastra. Un site neoptimizat in acest sens este practic invizibil. Experienta noastra in acest domeniu va poate plasa site-ul in fata concurentei dumneavoastra.

Hosting

Gazduirea pe servere publice este cea mai economica solutie pentru un site de inceput. Clientul poate alege dimensiunea spatiului de stocare in functie de necesitatile sale. Dimensiunea spatiului de stocare poate fi marita in doar cateva minute la cererea clientului.

Administrarea site-urilor – clientii pot face actualizari de continut prin FTP (File Transfer Protocol) oricand doresc. Folosind un sistem de securitate baza pe username si parola, clientii pot fi siguri de faptul ca numai ei au dreptul de a schimba, sterge sau actualiza continutul. De asemenea, clientii au acces la monitorizarea statisticilor referitoare la numarul de accesari ale site-ului gazduit.

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii