Noi facilitati pentru controlul accesului in retea, o mai buna monitorizare, rapoarte detaliate, posibilitatea cuplarii de camere foto automate.
Dupa terminarea cu succes a primei etape din complexul proiect, UAT a apelat tot la serviciile noastre pentru ...
Portalul oficial al unicului distribuitor autorizat Valvoline din tara noastra.
Site-ul oficial al lantului de spalatorii auto "BEST WASH" din care se vor putea face rezervari on-line pentru rampe.
Solutii Software Echipa noastra are experienta in dezvoltarea software pe orice platforma, arhitecturi complexe de sisteme IT ...
Divizia Web Fiecare proiect este pentru specialistii nostrii o provocare, iar munca depusa a fost pe deplin recompensata ...
Divizia Hardware Suport, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, instruire operatori si intretinere ...
Divizia Securitate Desi inca in faza de inceput la noi, sistemele de control al accesului cu cartela si-au dovedit deja utilitatea...
Divizia Design si Identitate Serviciile de Corporate Identity pot include servicii cum ar fi design logo, design papetarie, hârtii cu antet, carti de vizita...
Consistenta în site-uri
Data viitoare când cititi un ziar sau o revista, uitati-va atent la prima pagina sau la coperta. Apoi uitati-va prin fiecare sectiune...
Crearea continutului - Cum să eviti Efectul Hamlet
Estetica site-ului este foarte importanta, iar imaginea si design-ul sunt primele lucruri care sunt înregistrate în mintea consumatorilor.
Ucigând cel mai mare mit al design-ului web
Se poate ca toti cei care cred ca utilizatorii online sunt niste idioti lipsiti de creier, fara nici o alta activitate, sa ridice mâna sus?

Echipa noastra are experienta in dezvoltarea software pe orice platforma, arhitecturi complexe de sisteme IT posedand in acelasi timp mai multe calificari academice.

Aceste lucruri reprezinta un „background” solid pentru dezvoltarea si implementarea celor mai bune solutii pentru clientii nostri.

Pornind de la ideea ca fiecare unitate are propriul mod de organizare interna, specialistii nostri se identifica cu problemele dumneavoastra si impreuna cu dumneavoastra cauta cele mai adecvate metode de informatizare, punand accentul pe nevoi si nu pe simpla oferire a unor tehnlogii noi, sofisticate care nu intotdeauna se identifica cu nevoile companiilor ce sunt in plina extindere.

Soluţii software "custom" (la cerere)
 
Filozofia companiei noastre porneşte de la ideea că timpul este foarte preţios, iar o eficientizare a activităţilor poate duce la o economie considerabilă de timp şi de bani. Această eficientizare se traduce prin automatizarea activităţilor recurente astfel încât atât timpul afectat acestora cât şi resursele consumate să scadă. În acest fel, angajaţii dumneavoastră vor deveni mai productivi şi se vor putea ocupa de mai multe activităţi în acelaşi interval de timp. Soluţiile software oferite de Computer Solutions special concepute pentru nevoile dumneavoastră de afaceri, vor fi avea ca efect imediat importante economii de resurse şi de timp, în concluzie un timp minim de returnare a investiţiei.
Ne asumam totodata toate aspectele unui management de proiect, intreaga dezvoltare software, managementul riscului, mentenanta si suport, servicii de tip „help desk”, toate acestea conform specificatiilor clientului.

Etapele generale ale unui proiect software Custom:

Analiza necesităţilor dumneavoastră
 
Consultantul nostru vă face analiza necesităţilor dumneavoastră pentru a identifica cele mai bune tehnologii şi/sau modalităţi de implementare a cerinţelor dumneavoastră. Pe baza acestei analize, va face un studiu de caz general, folosit ulterior în faza de implementare. Odată creat studiul de caz pentru aplicaţie, se vor prezenta rezultatele analizei proiectului, modalităţile de implementare tehnologiile folosite, şi eventualele sugestii pentru optimizarea procesului de care se ocupă aplicaţia.

Faza de design
 
Pornind de la studiul general de caz din etapa de analiză, se va face pentru fiecare modul identificat în cadrul aplicaţiei, câte un studiu de caz separat. Pe parcusul acestei faze se fac eventualele prototipuri de module care se testează în specificaţiile maxime şi în cele mai dure condiţii, pentru a asigura fiabilitatea şi perfomanţa aplicaţei finale.

Implementarea proiectului (codificarea)
 
Faza de implementare conţine mai multe faze intermediare în care se scrie codul necesar aplicaţiei conform specificaţiilor deja bine cunoscute din faza de design. Această etapă, în practică se poate suprapune cu etapa de design.

Testele de calitate şi livrarea propriu-zisă
 
Pe tot parcursul dezvoltării aplicaţiei, se ţine cont de factori premcum performanţă, fiabilitate, durabilitate, scalabilitate, portabilitate, această etapă fiind de asemenea suprapusă cu celelalte 3 etape.
 
La finalizarea aplicaţiei, după ce s-au aplicat ultimele optimizari se impune intrarea în testare, procedură ce se ocupă cu testarea aplicaţiei în condiţii de maxime de exploatare. În cazul în care aplicaţia iese din parametri în timpul testării, se identifică problemele şi se revine în etapa de implentare, urmând ca procedura de testare să fie repetată integral după remedierea posibilelor probleme.


În urma depasirii cu success a tuturor testelor, aplicaţia finală va fi livrată catre client ce va putea beneficia imediat de avantajele aduse procesului sau de business.

 

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii