Noi facilitati pentru controlul accesului in retea, o mai buna monitorizare, rapoarte detaliate, posibilitatea cuplarii de camere foto automate.
Dupa terminarea cu succes a primei etape din complexul proiect, UAT a apelat tot la serviciile noastre pentru ...
Portalul oficial al unicului distribuitor autorizat Valvoline din tara noastra.
Site-ul oficial al lantului de spalatorii auto "BEST WASH" din care se vor putea face rezervari on-line pentru rampe.
Solutii Software Echipa noastra are experienta in dezvoltarea software pe orice platforma, arhitecturi complexe de sisteme IT ...
Divizia Web Fiecare proiect este pentru specialistii nostrii o provocare, iar munca depusa a fost pe deplin recompensata ...
Divizia Hardware Suport, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, instruire operatori si intretinere ...
Divizia Securitate Desi inca in faza de inceput la noi, sistemele de control al accesului cu cartela si-au dovedit deja utilitatea...
Divizia Design si Identitate Serviciile de Corporate Identity pot include servicii cum ar fi design logo, design papetarie, hârtii cu antet, carti de vizita...
Consistenta în site-uri
Data viitoare când cititi un ziar sau o revista, uitati-va atent la prima pagina sau la coperta. Apoi uitati-va prin fiecare sectiune...
Crearea continutului - Cum să eviti Efectul Hamlet
Estetica site-ului este foarte importanta, iar imaginea si design-ul sunt primele lucruri care sunt înregistrate în mintea consumatorilor.
Ucigând cel mai mare mit al design-ului web
Se poate ca toti cei care cred ca utilizatorii online sunt niste idioti lipsiti de creier, fara nici o alta activitate, sa ridice mâna sus?

VALVOLINE ROMANIA - Web

In urma discutiei purtate cu echipa Valvoline Romania si  a analizei site-urilor Valvoline globale si regionale firma noastra a intocmit un draft pentru site-ul Valvoline Romania.

Elemente distinctive ale aplicatiei.

Specific Windows.  
In fiecare pagina a site-ului, vizitatorul va avea pe partea dreapta a ecranului acces la ferestre cu detalii despre stiri, promotii, campanii, produse specifice si de top, in functie de sectiunea in care se gaseste 


Concept dinamic.  
Site-ul va avea o structura dinamica pentru ca modificarile ulterioare dar mai ales update-urile periodice sa fie cat mai facile. Astfel in spatele unui limbaj de scripting puternic (ASP) se va gasi o baza de date de tip Access cu tabele specifice pentru stiri, promotii, newsletter, produse, categorii si cariere. 

Motor de sortare pentru produse.
In partea stanga a ecranului va exista o fereastra Flash, cu elemente de Action Script ce va permite vizitatorului sa ajunga la un anumit produs in urma selectiei unor anumite criterii (brand sau tip produs). 

Interfata de vizualizare abonati.
Va exista o interfata prin intermediul careia pot fi vizualizate adresele de e-mail ale clientilor inscrisi in baza de date pentru a primi noutatile pe e-mail.
 
Interfata CMS pentru adaugare de stiri.
Tot in pachetul initial va fi inclusa si o interfata CMS pentru adaugare unor noi stiri in baza de date. Este de retinut faptul ca stirile vor fi sortate dupa data in ordine descrescatoare, ceea ce inseamna ca o stire noua adaugata va fi afisata in capul listei automat de catre aplicatie fara a fi nevoie de interventii suplimentare.
 
 

Interfata CMS pentru adaugare/ modificare/ stergere  membrii.
Prin intermediul acestei interfate se pot crea noi conturi pentru membrii ce vor avea acces in sectiunea speciala din cadrul site-ului. Sunt incluse in aceasta interfata si optiunile de modificare a detaliilor unui membru (nume, firma, parola, username) precum si stergerea completa a acestuia. 


Interfata vizualizare abonati.  
Vor fi listati clientii impreuna cu informatiile referitoare la acestia, care s-au inscris in baza de date pentru a primii stiri periodice pe e-mail. 
Interfata pentru introducerea unui job nou.  
Se vor putea introduce joburi cu informatii suplimentare ce vor fi active un anumit numar de zile (specificat de administrator) 

DETALII TEHNICE.

Web site-ul va fi realizat in limbajul de scripting ASP si va avea in spate o baza de date Access 2003 optimizata pentru interogari specifice. Modul dinamic de realizare va permite modificari ulterioare atat de continut cat si de structura printr-o simpla adaugare de module suplimentare ceea ce va atrage dupa sine costuri ulterioare de dezvoltare minime.
Site-ul poate fi gazduit pe orice server ce are implementat sistemul de operare Microsft Windows (NT Technology) impreuna cu suportul  pentru baze de date Access.

 

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii