Noi facilitati pentru controlul accesului in retea, o mai buna monitorizare, rapoarte detaliate, posibilitatea cuplarii de camere foto automate.
Dupa terminarea cu succes a primei etape din complexul proiect, UAT a apelat tot la serviciile noastre pentru ...
Portalul oficial al unicului distribuitor autorizat Valvoline din tara noastra.
Site-ul oficial al lantului de spalatorii auto "BEST WASH" din care se vor putea face rezervari on-line pentru rampe.
Solutii Software Echipa noastra are experienta in dezvoltarea software pe orice platforma, arhitecturi complexe de sisteme IT ...
Divizia Web Fiecare proiect este pentru specialistii nostrii o provocare, iar munca depusa a fost pe deplin recompensata ...
Divizia Hardware Suport, audit si consultanta pentru definirea solutiilor optime, servicii de instalare, instruire operatori si intretinere ...
Divizia Securitate Desi inca in faza de inceput la noi, sistemele de control al accesului cu cartela si-au dovedit deja utilitatea...
Divizia Design si Identitate Serviciile de Corporate Identity pot include servicii cum ar fi design logo, design papetarie, hârtii cu antet, carti de vizita...
Consistenta în site-uri
Data viitoare când cititi un ziar sau o revista, uitati-va atent la prima pagina sau la coperta. Apoi uitati-va prin fiecare sectiune...
Crearea continutului - Cum să eviti Efectul Hamlet
Estetica site-ului este foarte importanta, iar imaginea si design-ul sunt primele lucruri care sunt înregistrate în mintea consumatorilor.
Ucigând cel mai mare mit al design-ului web
Se poate ca toti cei care cred ca utilizatorii online sunt niste idioti lipsiti de creier, fara nici o alta activitate, sa ridice mâna sus?

Consistenta în site-uri

Data viitoare când cititi un ziar sau o revista, uitati-va atent la prima pagina sau la coperta. Apoi uitati-va prin fiecare sectiune. Care este schema de culori folosita? Ce face ca fiecare sectiune sa fie diferita dar totusi sa pastreze unitatea site-ului? Unde sunt editorialele? Unde sunt articolele de fond? Cum stiti ca vremea este pe ultima pagina iar stirile din viata politica sunt pe pagina a doua în ziarul local? Cum stiti ca raspunsurile la scrisori sunt în primele pagini ale revistei preferate iar recenziile sunt la sfârsit? Un singur cuvânt: CONSISTENTA.

Usurinta în navigare

Daca vizitatorii stiu ca link-urile de navigare în site sunt în partea de jos a paginii si ca bara de navigare nu se schimba de la o pagina la alta, ei pot naviga mai usor prin site. Este de asemenea de mare ajutor sa aveti un buton sau un link catre prima pagina a site-ului. Daca bara de navigare o aveti în partea de sus a paginii, asezati link-ul catre pagina principala în partea de jos si invers.

Usurinta în design

O pagina Web consistenta permite designer-ului Web sa umple "spatiile albe" (informatia din site si grafica aferenta) fara sa fie necesar sa se gândeasca la modul în care va functiona navigarea sau daca se potriveste cu design-ul general. Ziarele au facut asta dintotdeauna. Prima pagina si anumite pagini din interior arata mereu la fel, dar cu un continut diferit în fiecare zi.

Look and feel

Având toate paginile care arata si se comporta la fel, vizitatorii se simt mai în largul lor sa rasfoiasca prin site, stiind ca nu îi asteapta vreo surpriza la urmatorul link. De asemenea le da vizitatorilor o idee mai clara despre locul în care se afla la un moment dat. Daca un vizitator da click pe un link care paraseste site-ul dumneavoastra, ei trebuie sa remarce imediat în primul rând datorita felului în care arata.

Branding

Când va gânditi la un "M" mare galben ce va vine în minte? McDonalds. Dar când va gânditi la un slabanog galben? Sprite. Ok, dar un mar în culorile curcubeului? Apple. Aratati tot timpul vizitatorilor aceeasi grafica (sau stil de grafica) si ei vor începe sa tina minte. "Branding-ul" este recunoasterea instantanee a unui anumit obiect sau simbol. Companiile mari cheltuiesc sume imense pentru a se asigura ca oamenii vad în mod constant o imagine consistenta.

Asa încât, data viitoare când va gânditi sa adaugati o noua facilitate sau un element grafic sau chiar o noua sectiune site-ului dumneavoastra, tineti minte ca cel mai important lucru este consistenta, poate cel mai important aspect al design-ului unui site Web.

Un articole de: Florin Patrolea (editor la AKL).

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii