TERMENI DE UTILIZARE

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Computer Solutions sau a clientilor sai.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Computer Solutions.

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Computer Solutions.

Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

REGULI DE UTILIZARE:

Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul: - violand legile in vigoare; - incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

REGULI DE SECURITATE:

Nu sunt permise:
- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
- stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
- incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Computer Solutions sau a retelei Computer Solutions sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Computer Solutions care nu sunt publice, fara autorizatie;
- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming"), sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
- Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Computer Solutions va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.

INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR

Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipozitie de Computer Solutions prin intermediul site-ului.

MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Computer Solutions isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Computer Solutions nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Computer Solutions poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

LEGATURI

Situl poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Computer Solutions nu garanteaza si nu este responsabila de disponibilitatea acestora, si nu este responsabila in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii