solutie biometrica de pontaj
solutie biometrica de pontaj
solutie biometrica de pontaj

Ne actualizam des ofertele si pentru a da dovada de transparenta le postam la intervale regulate aici, pe site-ul nostru.
Pentru o gama detaliata de produse sau pentru specificatii tehnice ne pueti contacta prin formularul din rubrica de contact sau telefonic.

Construirea de prototipuri de magazine electronice

Programarea unui magazin electronic este un proces complex. Din lipsa de timp sau experienta, beneficiarul nu poate sau nu stie sa detalieze exact ceea ce vrea sa obtina in final, bazandu-se pe experienta firmei care se ocupa de programare.

Chiar si cand stie exact ce vrea, beneficiarul nu poate fi sigur care vor fi rezultatele unei anumite cerinte asupra functionalitatii magazinului.

Rezultatul lipsei parametrilor exacti ai proiectului este ca produsul final poate fi “o surpriza” atat pentru beneficiar cat si pentru programator. Adesea sunt necesare corectii si modificari ce cresc pretul proiectului si lungesc termenul de executie, cu posibilitatea de a crea nemultumiri de ambele parti.

Pentru a evita aceste posibile probleme si a avea siguranta obtinerii unui magazin electronic pe deplin functional si “in buget” va oferim serviciul nostru de realizare de prototipuri.

Ce este un prototip de magazin electronic si care sunt avantajele sale?

Un prototip este o simulare exacta a modului in care va arata si va functiona magazinul dumneavoastra.

Avantajul unui prototip este ca acesta permite vizualizarea, testarea si modificarea magazinului si a functionalitatii sale inainte de a incepe programarea propriu zisa.

Prototipul permite depistarea si corectarea la timp a eventualelor probleme de functionalitate, identificarea si luarea in calcul a cerintelor utilizatorilor (atat cei care vor administra magazinul cat si cei care vor cumpara din magazin).

Prototipul permite de asemenea obtinerea tuturor aprobarilor necesare in firma pentru finantarea si demararea proiectului.

Nu in ultimul rand, prototipul permite crearea de specificatii clare pentru firma de programare, astfel incat acestia pot calcula exact costul proiectului si termenul de executie.

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii