solutie biometrica de pontaj
solutie biometrica de pontaj
solutie biometrica de pontaj

Ne actualizam des ofertele si pentru a da dovada de transparenta le postam la intervale regulate aici, pe site-ul nostru.
Pentru o gama detaliata de produse sau pentru specificatii tehnice ne pueti contacta prin formularul din rubrica de contact sau telefonic.

Solutie pentru managementul continutului.

Ce este CMS SYS?

Utilizand CMS SYS si un "browser" obisnuit, puteti schimba datele de pe siteul Dvs. oricand, usor si repede.

In plus, cu CMS SYS puteti crea propriul site, si puteti implementa toate functiile necesare afacerii Dvs. (motoare de cautare, forum, restrictii, e-business ect.)

Cu CMS SYS aveti un site interactiv, cu forumuri, cu posibilitati de comunicare cu vizitatori (clienti/posibili clienti). Puteti sa dati rapunsuri mai rapid, mai adecvat la intrebariile lor.

Cu ajutorul CMS SYS (Content Management System): puteti sa mentineti foarte usor un website complex nu aveti nevoie de altceva decat cu un browser internet (de ex. Internet Explorer, Netscape) Nu aveti nevoie de personal cu cunostinte de programare, sau de design.

CMS SYS are toate modulele obisnuite ale siteurilor cu pagina de administrare.

Are un sistem sofisticat, cu nivele diferite pentru drepturile de accesare a utilizatoriilor, are modul pentru liste de mailuri, support center, si posibilitati pentru a efectua comenzi on-line, are motor de cautare.


Posibilitatiile CMS-ului se extind in fiecare zii.

Cu CMS SYS puteti sa faceti nenumarate sub-pagini, galerii de foto, campanii publicitare, puteti sa aveti magazin virtual, sau o revista on-line cu multi vizitatori.

CMS SYS are suport de multilanguage, care nu este un addon, ci structura era gandit pentru asta chiar de la inceput

Domenii de utilizare CMS SYS 

  • ofera un sistem cu o gama larga de functii si posibilitati
  • proiectarea sistemului este dinamica si poate fi individualizata, pe placul fiecarui client, utilizand un numar nelimitat de module suplimentare.
  • aceasta flexibilitate da sistemului capacitatea de a creste impreuna cu afacerea Dvs.

Sistemul, bazat pe o interfata creat pentru mai multi utilizatori, este administrat complet de utilizator (fara cunostinte de webdesign sau programare web) si contine toate functiile necesare pentru a prezenta informatii pe Internet.

Domenii unde poate fi utilizat CMS SYS:

  • Portal internet de stiri, software downloads, etc.
  • Portal internet de servicii
  • Portal pentru companii, care vor sa aiba un site up to date
  • Portal e-business, pentru companii care vor sa vanda produsele cu ajutorul internetului Portal EDI (Electronic Data Interchange)
  • Portal e-learning pentru firme si institutii
Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii