solutie biometrica de pontaj
solutie biometrica de pontaj
solutie biometrica de pontaj

Interfata de tip webmail pentru clientii afiliati la acest sistem.
Acceseaza mail
Deschiderea spre cultura specifica Internetului poate sa dea noi imbolduri utilizatorilor orientati spre afaceri. Noi stim sa o canalizam cu succes, cu o corecta orientare si în concordanta cu cerintele clientului.

A avut loc lansarea oficiala a competitiei Dunlop Drivers Cup. Computer Solutions a lansat cu aceasta ocazie web site-ul oficial al acestui eveniment.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina de la adresa www.dunlopdriverscup.ro

Totodata firma Computer Solutions a furnizat si o interfata de content management prin intermediul careia, beneficiarul, poate gestiona concurentii inscrisi pentru competitie, poate aduga. modifica si sterge stir/evenimente, poze, galerii foto.

Aplicatia proprie, NewsLetter Manager a fost si ea integrata in interfata de content management si sincronizata cu facilitatile paginii web.

A avut loc lansarea oficiala a competitiei Dunlop Drivers Cup. Computer Solutions a lansat cu aceasta ocazie web site-ul oficial al acestui evenime...

Unul dintre cei mai ea oficiala a competitiei Dunlop Drivers Cup. Computer Solutions a lansat cu aceasta ocazie web site-ul oficia...

dezaboneaza-te     
Parerile lor conteaza iar noi le acordam o importanta deosebita.

Am gasit la computerBogdan Teodorescu, Director General, EFG Consulting
Citeste mai departe

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii