Divizia solutii web
Servicii complete pentru lansarea unui site pe Internet, incepand cu planificarea si ...
Divizia design si identitate
Un simbol grafic poate spune 100 de cuvinte despre firma, produsele sau serviciile dvs...
Divizia software
Sisteme informatice pentru cresterea performantei organizatiilor clientilor ...
Divizia hardware
Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice...
Divizia de securitate
Sistemele de control acces pot fi folosite atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate ...


MODUL DE LUCRU

Standarde de practica profesionala

Computer Solutions foloseste standarde de practica profesionala pentru a imbunatatii managementul relatiilor cu clientii si regulile firmei de munca.

Consultanta
In afara cazurilor neobisnuite, noi facem gratis o vizita introductiva unui potential client. Convorbirile telefonice adiacente sunt parte din intelegerea de plata, mai putin atunci cand ambele parti convin altfel.

Munca speculativa
Firmele client nu ar trebui sa ceara ca munca sa fie facuta "pe speculatii" -- de exemplu, de a avea atributii in contrast cu munca efectuata. Munca speculativa este obiectul abuzului, a cresterii pretului, si este de altfel neprofesionala.

Estimari si propuneri
Cand avem suficienta informatie, pregatim o estimare scrisa sau facem o schita a atributiilor per perioada de timp, costurilor, a termenilor si conditiilor. Cand nu avem informatii detaliate suficiente, obligatia de a va informa revine Computer Solutions. Daca informatia nu este disponibila, pretul se stabileste dupa o rata a orelor de munca efectuate cu informarea frecventa clientului cu privire la timpului consumat. Nici o sarcina nu se incepe fara o aprobare semnata a estimarii sau propunerii, sau autorizare a comenzii de cumparare.

Facturare
Firma client are dreptul de a sti ca pretul unei estimari sau propuneri, plus cheltuielile si taxele aditionale, formeaza pretul facturarii mai putin atunci cand se stabileste altfel, verbal sau scris, inainte de facturare.

Confidentialitate
Firma client trebuie sa stie ca orice informatie sau material furnizat va fi tratat confidential, si ca vom lua toate masurile necesare pentru a le proteja. La cerere, Computer Solutions va semna un acord de confidentialitate.

Reguli de munca
Daca nu este stipulat altfel, fiecare sarcina cuprinde doua sectiuni egale: caracteristicile produsului, obiectivele pietei, bugetul si aprobarile sunt responsabilitatea firmei client; abordari conceptuale, creativitate, management si experienta in productie sunt responsabilitatea Computer Solutions.

Reguli de supunere
Este responsabilitatea Computer Solutions sa recomande care este, in opinia sa profesionala, modalitatea cea mai buna de a atinge obiectivele clientului. In mod similar, este responsabilitatea ei de a urma indeaproape indicatiile, intrarile, criticile si comentariile firmei client.

Proprietate
Produsul final al Computer Solutions devine, dupa plata, propritatea firmei client exceptand cazul pozelor si fotografiilor, daca nu este indicat altfel. Oricum, toate materialele pregatitoare (schitele, concepte neutilizate, creatiile de arta, fisierele mecanice si fisierele de pe calculator) raman in proprietatea Computer Solutions.

Aprobari
Firmei client ii revine intreaga responsabilitate de a verifica toate materialele inainte de productie si sa confirme precizia lor.

Nefolosire
In concordanta cu standardele de practica profesionala acceptate, firma client este obligata sa plateasca munca efectuata, indiferent daca este utilizata sau nu. In cazul unei nemultumiri, Computer Solutions se va retrage cat mai repede posibil si va face efortul de a gasi o alta firma care sa continue munca.
Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii