Divizia solutii web
Servicii complete pentru lansarea unui site pe Internet, incepand cu planificarea si ...
Divizia design si identitate
Un simbol grafic poate spune 100 de cuvinte despre firma, produsele sau serviciile dvs...
Divizia software
Sisteme informatice pentru cresterea performantei organizatiilor clientilor ...
Divizia hardware
Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice...
Divizia de securitate
Sistemele de control acces pot fi folosite atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate ...


DESIGN BAZE DE DATE SI INTEGRARE WEB
Cele mai multe din aplicatiile dinamice sunt asistate, in spate, de o baza de date. O baza de date poate fi utilizata online sau offline pentru a stoca si din care se poate prelua informatia.

Exista mai multe tipuri de baze de date care pot fi folosite, singure sau distribuite, pe mai multe platforme. Selectia bazei de date depinde de mai multe criterii si afecteaza aplicatia finala imbunatatind performanta sa, calitatea si singuranta.
 Bazele de date din zilele nostre sunt necesare realizarii diverselor nevoi ale companiilor. In mod virtual toate solutiile de intreprindere implica servere multiple de baze de date intr-un numar multiplu de scopuri.

 Computer Solutions  a ales o noua abordare si acum furnizeaza mai multe solutii de baza de date, fiecare focalizandu-se pe satisfacerea cerintelor unor clase particulare de aplicatii. Cu aceste baze de date  Computer Solutions  poate raspunde mai repede nevoilor pietii si cerintelor clientilor, iar modul de instalate, configurare, punere in functiune si mentenanta sunt mai usor de realizat acum.

 Designul si analiza unei baze de date necesita o intelegere atat a functiilor afacerilor pe care doriti sa le modelati cat si a conceptelor bazei de date si a aspectelor utilizate sa reprezinte acele functionalitati.

 Este importanta realizarea unui design corect al bazei de date pentru modelarea functiilor afacerii, deoarece odata implementata ar putea necesita mult timp pentru a schimba semnificativ designul acesteia. O baza de date construita bine are, de asemenea, un randament mai bun.

 In momentul designului unei baze de date, Softconcept Sudios urmareste foarte atent urmatoarelor aspecte:

-Scopul bazei de date si modul in care ea afecteaza designul. Noi cream un plan al bazei de date care sa se potriveasca scopului dumneavoastra;
-Regulile de normalizare a bazei de date care previn greselile in designul acesteia;
-Protectia integritatii datelor dumneavoastra;
-Cerintele de securitate si accesul utilizatorilor;
-Nevoile de performanta ale aplicatiei. Ne asiguram ca designul bazei de date se foloseasca avantajele serverului bazei de date, ceea ce imbunatateste performanta. De asemenea este importanta realizarea unui echilibru intre marimea bazei de date si configuratia hardware.
-Tranzactii online;
-Mentenanta.


 Designul unei baze de date implica cunostinte despre functionalitatea intregului sistem. Odata ce functionalitatea sistemului a fost clar definita noi realizam baza de date urmarind regulile sistemului si o distribuim pe mai multe servere de baza de date daca se impune, in functie de tehnologiile utilizate pentru implementarea sistemului.

 Uneori o baza de date trebuie sa ruleze pe un server de baze de date de inalta clasa si performanta, alteori o baza de date ca MS Access este suficienta pentru scopul proiectului. Noi intotdeauna determinam cele mai bune solutii si incercam sa le proiectam in maniera cea mai putin costisitoare. Acest lucru nu inseamna ca orice solutie eficienta din punct de vedere al costurilor este potrivita aplicatiei dumneavoastra.
Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii