Divizia solutii web
Servicii complete pentru lansarea unui site pe Internet, incepand cu planificarea si ...
Divizia design si identitate
Un simbol grafic poate spune 100 de cuvinte despre firma, produsele sau serviciile dvs...
Divizia software
Sisteme informatice pentru cresterea performantei organizatiilor clientilor ...
Divizia hardware
Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice...
Divizia de securitate
Sistemele de control acces pot fi folosite atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate ...


E-BUSINESS IN VIZIUNEA NOASTRA
Sunt multe avantaje prin transpunerea afacerii pe Internet. O afacere e-business poate oferi personalizare, servicii catre client de inalta calitate si un management imbunatatit al ofertelor -- managementul strategic al canalelor de distributie si al proceselor care le sustin. Computer Solutions separa solutiile e-business in mai multe modele diferite.
Amazon.com, eBay, Yahoo! si alte site-uri de e-business in functiune au ajutat la definirea ramurilor industriei si a modelelor de afaceri pe Internet.

Antreprenorii care pornesc o afacere pe Internet sau oamenii interesati de e-business ar trebui sa fie constienti de numeroasele modele de e-business. Exista numeroase modalitati de a aborda designul, dezvoltarea si intretinerea unei afaceri pe Internet. Unele afaceri pot stabili o prezenta online prin folosirea unei solutii sigure (un pachet e-business). Alte posibilitati includ predefiniri de e-business care contureaza structura de baza, dar care permite ca design-ul sa fie hotarat de proprietar. Companiile mai mari, sau afacerile cu fonduri substantiale pot sa predea proiectul unei organizatii furnizoare de pachete de solutii e-business sau pot alege sa realizeze ei afacerea in-house prin intermediul unei platforme.

Computer Solutions va permite sa studiati variatele posibilitati disponibile pentru a va ajuta sa va construiti propria afacere pe Internet, sa alegeti un design eficient prin adaugarea unor caracteristici pentru a intensifica experienta traita de vizitatorii dumneavoastra si sa alegeti un nume pentru domeniul dumneavoastra care sa atraga vizitatorii. Vom dicuta integrarea ambelor sisteme front-end (sectiunea e-business vizibila clientului) si back-end (managementul bazei de date, procesul de plata si logistica).

Vom studia de asemenea multiplele solutii disponibile la Computer Solutions pentru a va ajuta sa va conduceti si sa monitorizati afacerea.

Sa incepem

Sunt multe aspecte care trebuie luate in considerare inainte de a incepe o afacere pe Internet. Realizarea, conducerea si intretinerea unui Web site implica publicitate, marketing si managementul relatiilor cu clientii (CRM), acceptarea platilor online, furnizarea si actualizarea continua a continutului, recunoasterea diferentelor culturale, a parametrilor legali si furnizarea sigurantei vizitatorilor si afacerii dumneavoastre. In cele din urma aceasta poate deveni un scump sacrificiu in functie de gradul de complexitate.

Inainte de a incepe realizarea efectiva a unui e-business, trebuie sa aveti o idee solida despre produsele si serviciile pe care doriti sa le oferiti prin Internet. Compania noastra este pregatita sa va ajute concentrandu-se asupra elementelor care va fac afacerea pe Internet unica. De aceea vom cere informatiei pentru ca sa faceti primii pasi in afacerea dumneavoastra online. Trebuie sa urmam cativa pasi initiali pentru a va evalua afacerea dumneavoastra curenta. Trebuie sa definim elementele cheie ale planului afacerii dumneavoastra si sa adunam informatii pentru a reusi transpunerea afacerii dumneavoastra pe Internet.

Este necesara descrierea completa a urmatoarelor elemente:

Scopul principal - Trebuie sa definiti scopurile afacerii dumneavostra. Ce intentionati sa vindeti? Ce servicii veti oferi? Cui doriti sa furnizati serviciile si produsele dumneavoastra?
Strategie - Descrieti cum produsele si/sau serviciile dumneavoastra se integreaza pe piata. Care sunt diferentele fata de produsele si/sau serviciile existente si cum vor fi ele profitabile?
Suport - Furnizati dovezi care sustin ideea afacerii dumneavoastra. Cum le justificati ca sustinatoare a ideii dumneavoastre? Ati facut cercetari? Care este piata dumneavoastra? Cine sunt clientii dumneavoastra? Cine este in echipa dumneavoastra de management si care sunt referintele lor? Cum veti obtine venit? Care va sunt cheltuielile?
Model de afacere - Ce model veti implementa? Cum veti dirija tranzactiile?
Procedeu - Enumerati etapele care credeti ca sunt necesare pentru a va realiza afacerea pe Internet. Este nevoie sa faceti mai multa cerecetare inainte de a trece mai departe? Investitorii vor vrea sa stie pentru ce sunt alocati banii lor...
Siguranta - Sunteti pregatiti sa va securizati afacerea online? Ce fel de tehnologii veti folosi?
Intretinere - Are nevoie afacerea dumneavoastra online de intretinere? Descrieti cum va veti actualiza si intretine e-business-ul dupa lansare.


Toate elementele cheie ale unei afaceri pe Internet enumerate mai sus trebuie descrise si puse in practica pentru a va face afacerea sa functioneze usor si sigur pe Internet. Lasati Computer Solutions sa se ocupe de aceste probleme in locul dumneavoastra. Cititi despre serviciile noastre pentru a afla cum va putem ajuta cel mai bine!

 
Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii