Divizia solutii web
Servicii complete pentru lansarea unui site pe Internet, incepand cu planificarea si ...
Divizia design si identitate
Un simbol grafic poate spune 100 de cuvinte despre firma, produsele sau serviciile dvs...
Divizia software
Sisteme informatice pentru cresterea performantei organizatiilor clientilor ...
Divizia hardware
Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice...
Divizia de securitate
Sistemele de control acces pot fi folosite atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate ...


SOLUTII HARDWARE

In tot mai mare masura, clientii cer noi alternative si raporturi pret-calitate imbunatatite. Vor costuri minime, conditii comerciale flexibile si valoarea maxima pentru investitia facuta. In domeniul solutiilor IT, cerintele clientilor sunt: disponibilitate, performanta, scalabilitate si usurinta de utilizare.

Misiunea Computer Solutions este de a intampina cerintele tehnologice si de afaceri ale clientilor sai, furnizand o experienta remarcabila pentru utilizatorii finali si o mai mare productivitate si eficienta organizatiilor IT.

Scopul final al fiecarei tranzactii incheiate de noi este satisfactia maxima a clientului, iar cuvintele-cheie "excelenta" si "valoare adaugata" constituie temelia intregii companii.

Faptul ca numele companiei este sinonim cu excelenta se datoreaza atat clientilor nostri, cat si partenerilor de afaceri. A fi cei mai buni, este scopul multor companii, indiferent de domeniul de activitate. Telul principal si toate eforturile noastre se indreapta spre a-i depasi pe cei mai buni.

Elementele de valoare adaugata pe care le urmarim noi sunt:
- Furnizarea de solutii diferentiate si reale, nu doar simple produse
- Identificarea celui mai bun produs si ajustarea lui la nevoile organizatiei astfel incat sa permita satisfacerea obiectivelor sale pe termen lung, incadrandu-se in limitele bugetului stabilit de client;
- Mobilizarea competentelor si experientei echipei noastre in furnizarea unei solutii complete;
Strategia firmei?
Oferirea combinatiei potrivite de componente hardware, know-how si servicii.
Livrarea unor solutii care optimizeaza raportul cost-beneficii. Produsele sau serviciile care se diferentiaza prin pretul scazut, dar nu si prin eficienta maxima, nu fac parte din strategia noastra.

Preturile noastre sunt intotdeauna competitive, daca nu cele mai bune!Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii