Divizia solutii web
Servicii complete pentru lansarea unui site pe Internet, incepand cu planificarea si ...
Divizia design si identitate
Un simbol grafic poate spune 100 de cuvinte despre firma, produsele sau serviciile dvs...
Divizia software
Sisteme informatice pentru cresterea performantei organizatiilor clientilor ...
Divizia hardware
Orientarea constanta spre client si calitate au reprezentat vectorul unei evolutii dinamice...
Divizia de securitate
Sistemele de control acces pot fi folosite atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate ...


TELUL NOSTRU

Preocuparea permanenta de a satisface necesitatile clientilor nostri, de a le face munca mai usoara, de a-i ajuta sa-si eficientizeza organizatiile pentru a deveni tot mai profitabile si pentru a obtine la rândul lor distinctii sau recunoasteri din partea clientilor lor reprezinta pentru noi o adevarata profesiune de credinta.
Computer Solutions are ca obiectiv dezvoltarea de solutii integrate software si hardware pe deplin adapatate cerintelor pietei. Ne bazam în acest demers atât pe înalta competenta a echipelor de dezvoltare, care ne permite sa adoptam solutii tehnice inovative, cât si pe sustinerea si experienta grupului Computer Solutions în ceea ce priveste distributia si comercializarea produselor IT.

Strategia firmei se bazeaza pe intelegerea nevoilor clientilor si adaptarea tuturor aplicatiilor concepute pentru a se incadra cat mai bine necesitatilor reale din economia romaneasca. Parte esentiala a planului nostru de afaceri este si efortul sustinut de a oferi cele mai bune programe, servicii si cel mai bun suport tehnic. Iar cei care evalueaza cel mai bine rezultatele noastre sunt chiar clientii nostri. De aceea, peste 80% din clientii nostri au apelat la Computer Solutions dupa recomandari primite de la clientii vechi.

Specificul pietii de securitate din România ne-a condus la ideea de a gasi modalitati de a oferi argumente din ce în ce mai puternice pentru a atrage atentia potentialilor clienti într-un mediu din care lipsesc reglementarile si constrângerile specifice de securitate.

Computer Solutions © 2004 | Harta site  | Termeni si conditii